Installatie Service


Al meer dan 14 jaar staan wij klaar om particulieren en de middenstand te voorzien van vakkundige installaties en advies op het gebied van Energie en Media  oplossingen . We zijn uw installateur bij nieuwbouw, verbouw en renovatie op het gebied van smart home (slimme thermostaten en domotica), elektra werkzaamheden, bekabeling problemen (netwerken, TV,  problemen) en zonnepanelen.

Bij alle werkzaamheden staat maatwerk en kwaliteit uiteraard voorop.

Voor meer informatie over onze werkzaamheden kunt u terecht op deze website of u kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wij zetten ons in voor vakmanschap, professionaliteit en betrouwbaarheid.
Wij VCA-vol gecertificeerd, een certificaat dat zich richt op veiligheid, gezondheid en het milieu. Deze cursus heeft als doel om veiliger en gezonder te gaan werken. Hierdoor staat bij ons niet alleen kwaliteit, maar ook veiligheid hoog in het vaandel.
Smart-Home

 

 

Door de jaren heen hebben wij een diverse klantenkring opgebouwd en daarmee ook veel ervaring opgedaan. Hieronder vind u een paar van onze opdrachtgevers:

 

jumbo-logo

Wij zijn al sinds de overname van Super de Boer en C1000 voor de Jumbo Supermarkten betrokken bij de verbouw en installatie van de kassa’s en pin apparatuur. Hierbij moet u denken aan het strippen van de winkel en weer volledig werkend opbouwen voor de opening. De kassa’s die vervangen moeten worden en het aanpassen van pin apparatuur alsmede het verhelpen van storingen behoort tot de taken.

 

total_logo_coul_rvb

Voor de Total pompstations in Nederland voeren wij het onderhoudt en plaatsing van pin apparatuur uit.

 

Voor Eneco zijn we sinds 2012 actief en zijn ook officieel certificeert  om werkzaamheden namens Eneco uit te voeren. Wij plaatsen al sinds het begin de Toon thermostaat bij particulieren en bedrijven. Testen producten voor hun uit. Daarnaast behoren we tot de installateurs die ook de Zon systemen monteren.

Sinds kort zijn wij ook een gebruiker van de WarmteWinner (warmtepomp) systeem om te testen.

Voor Pets Place doen wij installatie onderhoud en storingen. Deze werkzaamheden worden aangestuurd door de ICT afdeling van Pets Place zelf.

Met deze winkel hebben wij een bijzondere band. Naast de onderlingen kennis die we graag delen met elkaar doen wij ook de installatie werkzaamheden, advies en montage van zeer diverse audio en video systemen wat van een basis set tot zeer High-end gaat. te denken valt aan een compleet multi-room audio en video systeem.